Ház
Origó
HázOrigoval pont a központban
GamberHosting


Szolgáltatások

top
top

Legutóbbi hirdetések

top
top

Ház kereső:

Tetszik az oldal


top

Rólunk

A HázOrigo célja egy elégedett látogatói kör kialakítása. Minden tőlünk telhetőt elkövetünk azért, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb hajlékot. Díjmentesen veheti igénybe szolgáltatásainkat, így ha eladna, kalkulálhat mennyit ér az értékesítésre váró pecója. Alaprajz készítővel a hirdetés mellé feltöltheti, hogyan néz ki otthona. Ha sikerült vevőt találnia, letöltheti az eladáshoz szükséges nyomtatványokat. A lakáskeresők napról-napra frissülő adatbázisból válogathatnak. Amennyiben nincs a keresésre ideje, a szükséges paraméterek megadásával utánanézünk és a találatokról elektronikus levélben értesítjük Önt.

hirdetés
GamberHosting
bot
top
Kategória:
Típus:
Megye:
Helység:
Ár: - mFt
Szoba:
bottom
top
Hírfolyam
Újra Lakásbörze: 2014-ben végre feléled az ingatlanpiac?

A hazai ingatlan piac újraéledésének egyik jele lehet, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a több mint 100 ezer eladó lakást felvonultató Lakásbörzét a Lurdy Házban. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend, és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül hatással lesz az árakra is. A Lakásbörze kiállítás és vásár április 26-27-én tart nyitva, a belépés minden érdeklődő számára ingyenes.

Tovább
Hihetetlen, ami a lakások árával történik - Megrázó adatok

A magyar családok százezreinek rémálom az, ami a hazai lakáspiacon és azon belül is a lakásárakkal kapcsolatban az elmúlt néhány évben tapasztalható.

Tovább
még több hír

bottom