Ház
Origó
HázOrigoval pont a központban

Budapest, XIII.kerület


Pap Károly u.22/B. 5/3. 

Ingatlan adatai

Irányár: 14 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 37 m2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Állapota: korának megfelelő
Szobák száma: 1
Építés éve: 2003
Szintek száma: 5

Részletes leírás

A fürdőszoba keleti fekvésű,ablakkal ellátott.
Azért ennyi az ára,mert világos a fürdőszoba,és zuhanyzás alatt szellőztethető külön a fürdőhelység,minek következtében nem penészednek le a falak.Amely lakás ezzel a tulajdonsággal nincs megáldva,annak bizony az egész lakását kell emiatt szellőztetnie,télen
ezért könnyebben ki is hűlik a lakása! Nyáron meg megpusztul a hőségtől,mert kereszt huzatot nem tud csinálni,ellenben velem.A légkondi nem egészséges.
A zuhanykabin véd a külső beáramló hideg levegőtől is zuhanyzás közben!A fürdőszobámban nyitott ablaknál teregetheti,száríthatja ruhácskáját!
A zuhanykabinnak köszönhetően felbecsülhetetlen mértékű vizet spórolhat meg,mely a vízdíj és a csatorna díj csekken észlelhet.

Közös kötség:7104 ft/hó.
Nincs mi leárnyékolja ezt a cuki lakást!
Millió előnyét tudnám felsorolni!Tündérek a szomszédaim.
Az autó lámpafényei 2 percenként nem villannak be az ablakomba az 5. emeletnek köszönhetően.Alattam nincs söröző,dohányzós étterem,ami miatt a füst átszivárogna a lakásomba!Az előszobában külön beépített tükrös gardrób szekrény áll a ruhák,cipellők rendelkezésére.
Minden helység járólappal borított,ezért könnyen takarítható,nem karcosodik,nem mattul és nem szürkül.Nem kell felpolírozni,lakkozni 5 évente....
Szőnyeggel már nem is hideg a talaj,hiszen alattam van lakás.Hívjon bátran,mert már nem sokáig fogom értékesíteni!Ha jó döntést szeretne hozni,látogasson el birodalmamba!

T:0630-403-4504

Tehermentes,2 héten belül költözhető,80.000 Ft-ért kiadható lakás.A társasháznak nincs tartozása.
Tulajdonosként tudok az árból engedni,hiszen még közvetítői díjat sem számítok fel!!!

További adatok

Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
kaputelefon, amerikai konyha, panoráma, beépített konyhabútor, telefon, beépített szekrény, gardrób, internet, kábeltévé, lift, egyedi fűtés, összközműves, tégla

Hirdető adatai

Hirdető neve: Károly
Kapcsolattartó: -
Hirdető telefonszáma: 0630-403-4504
Honlap: -